Ποιοί Είμαστε

Βρισκόμαστε στην περιοχή της Αργολίδας. Ξεκινήσαμε στην αρχή γνωρίζοντας τη μελισσοκομία στον ελεύθερο χρόνο μας. Στην παρεία μας ανακαλύψαμε οτι η μελισσοκομία δεν είναι μόνο μια ενδιαφέρον ασχολία αλλά αγγίζει τα όρια της "Τεχνης" κάνοντας τελικά την ασχολία μας πάθος και επάγγελμα.

Παράγουμε κυρίως Μέλι, αλλά και Βασιλικό πολτό, Γύρη, βασίλισσες και παραφυάδες.Εφαρμόζουμε κυρίως νομαδική μελισσοκομία πράγμα που σημαίνει οτι σε όποια περιοχή υπάρχει συγκεκριμένη ανθοφορία εκεί θα είμαστε και εμείς. Για το λόγο αυτό μπορούμε να προσφέρουμε πολλά είδη μελιού ανάλογα βέβαια και από την ετήσια ανθοφορία κάθε περιοχής. Από μέλι πορτοκαλιάς και θυμαριού, μέχρι ακόμα και το ιδιαίτερης γεύσης μέλι καστανιάς.

Η ορθή μελισσοκομική πρακτική είναι πάντα ο βασικός σκοπός μας. Ολοι οι μελισσοκομικοί χειρισμοί, οι θεραπείες και οι τροφοδοσίες γίνονται πάντα με εγκεκριμένες για τη μελισσοκομία μεθόδους και πάντα μέσα στα επιτρεπτά χρονικά όρια. Για το λόγο αυτό είμαστε περήφανοι για την ποιότητα του μελιού που παράγουμε το οποίο μπορεί να δεχτεί οποιοδήποτε έλεγχο γνησιότητας και καθαρότητας

Διαθέτουμε δικό μας εργαστήριο εξαγωγής μελιού σε χώρους απόλυτης υγιεινής με μηχανήματα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου εργαστηρίου. Διαθέτουμε χώρο αποθήκευσης κυψελών, ξυλουργείο για τη συντήρηση και κατασκευή τους, ιδιαίτερο χώρο αποθήκευσης του μελιού και ξεχωριστό εργαστήριο εξαγωγής του μελιού. Ολοι οι χώροι μας έχουν σαφή διαχωρισμό μεταξύ τους λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συνθήκες υγιεινής.

Είμαστε περήφανοι για την ιχνηλασιμότητα που έχουμε εφαρμόσει σε όλες τις συσκευασίες του μελιού που παράγουμε. Σε κάθε συσκευασία μελιού υπάρχει ένας κωδικός αριθμός που ξεκινάει απο !. Επιλέγοντας στην ιστοσελίδα μας το menu "Παρτίδες" μπορούμε να πληκτρολογήσουμε τον κωδικό αριθμό της συσκευασίας. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε στο χάρτη την τοποθεσία παραγωγής του συγκεκριμένου μελιού, τα στοιχεία του μελισσοκόμου, και τη χρονολογία συλλογής του μελιού.

Ακολουθείστε τη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/grammatikosmelissokomia/ για ενημερώσεις και πληροφορίες για την τρέχουσα παραγωγή μας σε μέλι αλλά και άρθρα και μελέτες που αφορούν τη μελισσοκομία και τα προϊόντα της.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι οχι μόνο εμπορικός, αλλά να σας φέρουμε σε επαφή με τον κόσμο της μελισσοκομίας προσφέροντας υψηλής ποιότητας προιόντα αλλά και πληροφορίες από τον μαγικό κόσμο των μελισσών και των προιόντων που παράγουν.